FRONT-END
HTML 85%
CSS 88%
JAVASCRIPT 42%
BACK-END
PHP 30%
SQL 84%
C# 20%
FRAMEWORK
BOOTSTRAP 40%
JQUERY 20%
ASP.NET MVC 5 20%
PROGRAMMA’S
Microsoft Office 85%
WORDPRESS 80%
Adobe 45%
UNITY 15%
CERTIFICATEN
MTA Software Development Fundamentals 78%
MCP Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 64%
OVERIG
SCRUM 62%
ASL 60%
UML 45%

De eerste twee periode’s van het tweede schooljaar van Applicatie ontwikkelaar liep ik stage bij Bluedesk. Bluedesk bedenkt, ontwerpt, bouwt en vermarkt converterende e-Commerce Solutions. Vanuit een full-service aanpak zorgen hun marketeers, UX designers en webdevelopers voor uw online succes. Vanaf het eerste idee tot en met de exploitatie. In twee periodes moest ik 640 uur maken. Ik heb een super leuke stage periode gehad.

Heb hier voornamelijk geleerd om te werken met wordpress. Wat nieuw was is dat we veel met git deden. Ondanks dat ik zelfstandig aan de site werkte gebruikte we git voor het verplaatsen van de lokale server naar test server en uiteindelijk naar de live server. WordPress werd geïnstalleerd met een bedrock installatie dit was voor het updaten van de website.

PERIODE

06-09-2017 09-02-2018

PERIODE

11-02-2019 • 21-06-2019

De laatste twee periode’s van het derde schooljaar van Applicatie ontwikkelaar liep ik stage bij Omnia. Omnia Analytics is een jonge, enthousiaste, ambitieuze wereldwijd opererende onderneming. Zij leveren, engineeren en assembleren analysesystemen in de (petro)chemie en monitoring van de staal industrie. Hun afnemers bevinden zich voornamelijk in de olie en gas sector. In twee periodes moest ik 560 uur maken.

Bij deze stage is er niemand die mij kan begeleiden in wat ik doe. Voornaamste taak was het vernieuwen van de bestaande website. Daarnaast zijn er twee nieuwe opkomende bedrijven. Grootste pre van deze sites waren dat ze gemaakt worden in wordpress met SEO. SEO was op een bekende term na helemaal nieuw voor mij. Hierin heb ik mij verdiept en toegepast op de websites. Ook voor het onderdeel ‘Lever een bijdrage aan het ontwerp’ Heb ik, met mijn volgende opleiding in mijn achterhoofd, mij verdiept in Adobe XD. Dit doormiddel van Lynda heb ik het programma redelijk onder de knie gekregen.

De laatste periode van het tweede schooljaar van Communication and MultimediaDesign liep ik stage bij Kobalt. In één periode moest ik 10 weken lang 5 dagen per week stage lopen. Kobalt is een eerlijk, technisch internetbureau, opgericht door developers met een bak ervaring. Ze ontwikkelen maatwerkwebsites en -webapplicaties die mooi zijn en gemakkelijk in gebruik. Zodat hun klanten een digitale oplossing biedt waar ze blij van worden.

Heb hier voornamelijk geleerd om te werken met Laravel. Ik had hiervoor niet eerder met Laravel gewerkt. Dit was dus helemaal nieuw voor mij maar leek op veel vlakken wel op ASP.net. 

PERIODE

12-04-2021 • 25-06-2021